Similac mom

Hai nak tanya ibu ibu mengandung.. ada tak y minum susu similac mom ney? Before ney sy minum anmum tp mcm manis sgt.. dan bacaan gula paras paras je nak kene kencing manis masa mengandung ney.. so tukar ke susu similac.. hopefully okey la.. ☺️ ada tak ibu pregnant y minum similac ney jugak.. boleh share pengalaman... Okey tak susu ney? 😅#firstbaby #bantusharing #1stimemom #pregnancy

Similac mom
25 Các câu trả lời

saya dari awl preggy mnum smpi skg tggu masa bby nk keluar ja..sedap..x manis sngt..😊😊

Sy start mnum similar nie dr 3bln.. smpi skg ok.. paras gula cntik.. bagus utk baby

Sy minum ni . Sedap , okey je bagi sy.. tak terlalu manis mcm susu lain

saya ada GDM jugak tapi amik esp shaklee, dia kawal paras gula saya

Saya xboleh rasa dia loya sangat. Saya mnum fernleaf full cream je

saya sekarang pun minum susu similac mom..harap kencing manis x naik🤭

2y trước

Sis, mcm mana so far minum susu ni? Ok tak? Sbb saya baru je tukar susu ni.. checkup everything ok? Hb? Gula? Harap sis reply comment ni kalau sis notice saya ya😁 tq sis

Saya penah minum. Ok susu ni Xdak masalah. Baby lahir pun sihat.

sblm ni sye try anmum jgk lpastu dh tkar susu higoat

3y trước

alhamdulillah oky je..sbb sye ade gastrik..jdi oky la..xberbau sngt hamis tu..blh mnum la..sdap

saya pun minum Similac mom Nii. ok jee

Yg ni mmg sedap, less sweet