Datang period

Hai mummy..arini cam stress sikit..check upt dah 4kali..4 4 tu double line..dah 2 bulan xdatang period..tambah Gan keputihan lg..tup² arini datang period pulak..mcm mana tu..guna clear blue..naik double line

9 Các câu trả lời

hmm..cakap lebih kang marah. dah terang2 positif awk tu pregnant.bila keluar darah tgh pregnant maknanya tu bleeding la.bukan period lg tu.cepat2 pergi emrgncy hospital ok.harap takde apa la.huhh

sis kalau upt positif, kalau keluar darah tu bukan period, baik ke doc segera, cek, boleh jadi macam2. Bleeding tuu

UPT +ve, jadi darah tu tak kira darah period. kira darah bleeding during pregnancy. jumpa doktor cepat.

Dah UPT positif dan bleeding, SEGERA jumpa doktor untuk pemeriksaan ya. Dah 2 bulan tak datang period tu!

7mo trước

Sila jumpa dr segera puan

upt positif then bleeding? apa tunggu lagi pergi la hospital.. bukan period dah tu

if pregnant takde period. tu pendarahan.. bhy tak bhy gugur tk gugur kena tgk

lps double line tu ade peg scan x? sbb da 2 bln x period kn..

klu upt positive dan bleeding tu bkn period. perlu jmpa dr

klinik kesihatan Selayang baru da buka semula ke..

7mo trước

Dah bukak sis. Boleh check kat Mysejahtera