ingin tahuu

Hai mummy2 smua..sya nk tnya..siapa kt sini yg jenis darahnya O(-) n boleh crita tak sikit2 pasal jenis darah ni..tengkiuu smuaa..

4 Các câu trả lời

Saya darah O. Tapi tak pasti + atau - Yang pasti Ibu2 hamil berdarah O, anaknya lebih berisiko tinggi kena kuning. Info ni pun saya baru tahu lepas saya dah bersalin. Masa tu anak kena kuning. Jadi start dari pregnant, amalkan minum susu kambing dan makanan2 lain yg boleh membantu kurgkn risiko anak kena kuning 🤗💕

Saya drh O+ .. Dokter dn nurse memng ckp kat saya awal2.. Ibu2 yg jenis drh O nie bby risiko kuning tinggi..

Saya...entahla tapi yang pasti.tiap Kali derma darah doktor sruh dtng lagi kalau keadaan mengizinkan

O- jenis payah jugak kan nak dpt stok. Mesti doc akan fokus lebih sbb rhesus -ve.