Jenis darah

Hai mummy's ... Saya nk bertnya betul ke ibu yg darah jenis O berisiko untuk menyebabkn bayi kuning (JAUNDIS)? Sbb saya ada baca pd buku pink berkenaan jaundis dan saya darah jenis O+ ... Mohon penerangan mummy's yg berpengalaman 😅 #1stimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

hai dear.. mmg berisiko. tp tk semestinya.. ☺️ lps melahirkan kerapkan menyusu bayi, sbb kuning selalu detect 3-7 Hari lps baby dilahirkan. jadi, dalam masa tu, sis perbanyakkan susu badan yer, in sha Allah.. baby tiada kuning 💕

Sayapun darah O+ , husb pun sama Haa aah ramai juga yang cakap darah O ni baby ada kuning Tapi sebenarnya darah apa2 pun ada cuma tinggi dgn tak je