jenis darah

ada x kt sini ibu mengandung darah jenis O-

12 Các câu trả lời

Saya 🙋🏻‍♀️. Lepas saya bersalin anak pertama hujung tahun 2019, baru saya tahu yg darah O ni risiko anak kena kuning lebih tinggi daripada jenis2 darah yg lain. Masa checkup kk, doktor atau nurse tak pernah inform. Tu pun tahu dari nurse wad wanita bersalin. 🤭

saya darah B.. suami kedua sy ni darah O.. sy skrg bru 17week berfikir pasal ni lah sbb org ckp klau golongan drah O ni kemungkinan ank kuning.. sblom ni ex hus sy darah B dua org ank sy dngam ex hub darah B alhamdulillah dua2 xada kuning. 😪

saya mengandung jenis darah O

6y trước

sy O negatif..

saya..o-...kenapa sis

Saya darah O+

saya🙋🙋

Sy 0-...😉

saya

Saya

Sya!