Sakit pinggang

Hai mummy2.. Nak tanya normal ka sakit pinggang y teramat bila masuk trimester ke 3..boleh sapu minyak?bantu sy. Takut nk boh minyak panas takut effek baby.. Bantu sy

2 Các câu trả lời

boleh sis..sy baru kuar wad sbb sakit belakang teramat.doktor suh sy beli krim FLANIL kt farmasi n sapu setiap kali sakit..mmg lega.alhamdulillah..cubala..dlm rm12.80 mcm tu.sapu belakang je tau🥰

2y trước

ok sis.. tq membantu

Normal. Sebab kandungan makin besar dan menekan pinggul. Apa2 minyak sapuan hanya di bahgian luar kulit. X effect baby pun.

2y trước

ok.. tq mbantu