Minyak panas

Assalam dan salam sejahtera mommies semua Sy br timester pertama, nak tanya boleh ke pakai minyak panas, sbb sy sering sakit pinggang dan sakit belakang sy pakai je utk kurangkan sakit, tp ada kawan kata jangan. hope so dpt bantu.

7 Các câu trả lời

Boleh je. Jgn trlampau banyak dah la. Cukup utk kita rasa relieve sikit dr kesakitan tu. Sbb im always use tiger balm soft. Sbb slalu pedih ulu hati & pinggang.. 😊

Kalau doc saya dia xbagi sbb xtau apa kandungan ubat tu yg sbnrnya....kalau nk letak pon pinggang ke atas normal sy letak dada,tengkuk & kepala

ic..noted...sy xletak oat perot pon..pinggang n belakang badan biasanya yg sakit sangat

W'salam. Sapu sikit2 boleh kot. Banyakkan minum susu jugak sis. Kalsium dah mula kurang tu.

4y trước

Okay sama2 🤗

Klau sy xletak... Klau nk ltk bhgian kaki ngn betis shja...

4y trước

sy sakit pinggang masalahnya...Huhu

Jgn letak kat perut.. buh minyak sikit² je..

4y trước

baik...Tq

Boleh sis. 🤗