Yoko2

Hi assalamualaikum. sy dah 21w skrg. Nak tanya, boleh ke sapu yoko2 kat pinggang ek? Sbb ada penah dgr org kata takbole sapu apa2 minyak takut baby panas.

2 Các câu trả lời

Sakit pinggang. Cuba letak kan warm pack kat belakang. Atau mandi dengan air suam.. Pancutkan ke bahagian belakang. Sakit pinggan. Sebab perut dah makin besar. Arah perut lebih ke depan. Causing Not natural back position. Boleh lakukan exercise Stretching seperti Squat. Kuatkan bahagian pelvic.

Area perut yg tak boleh