ruam baby

Hai mummy smua. Anak i 4bulan kena ruam dekat bahagian ari ari dan juga di muka. i dah cuba banyak jenis cream untuk pulihkan tapi ttp juga ade dan makin banyak..saya harap mummy2 semua dapat bantu saya cream dan cara apa yg patut saya lakukan untuk pulih kn smue ruam pada anak saya..terima kasih?

1 Trả lời

Dh try sudocream?

5y trước

Try sis. Sy dulu baby awal2 kena ruam susu berbiji2 muka merah2 mcm jerawat putih2 tu. Risau. Nthen ada baca depa suggest sudocream ni. Alhamdulillah reda merah2 dan biji2 tu pun hilang. Muka smooth balik elok. Jika ada kasar2 letak lotion baby sikit dimuka baby. Bg smooth balik. N sudocream ni bukan setakat dimuka. Satu badan baby pun boleh. Dan org dewasa ada tmpt gatal2 pun boleh apply juga. Mmg recommended. Boleh beli di farmasi