Assalamualaikum.

Hi, mummy, Baby ada ruam,Nak sapu cream apa ya, Ada tak mummy yg boleh bantu bagi tahu,kena pi klinik ke cmba ya, Terima kasih.

5 Các câu trả lời

wassalam.. sy pakai sudocream. Alhamdulillah menjd dgn bby sy. bby sy 1bulan7hari.. sblm dia naik ruam sy tak sapu. tp lps naik ruam atau nappy rash mi sy sapu hari2. dh takde ruam dh tp still sapu lg.. awk blh try

8mo trước

baik, terima kasih

sy bg pakai Snow White...beli dlm tiktok..ank sy serasi.. pakai setiap kli siap mandi

8mo trước

terima kasih

sye guna bedak allano by amwayy .. hilang ruam ,, halus licin kulit bb

8mo trước

terima kasih

Boleh try cooling lotion bzubzu

8mo trước

terima kasih

Ruam di bahagian mana?

8mo trước

ok, saya ada bedak Aiken