Ruam d muka kulit baby 🥺

Hai mummy yg pernah ade pengalaman anak naik ruam d pipi 🥺 boleh tak mummy2 suggest kan mcm mana nak rawat ruam yg ade pipi baby & badan baby ..?..kita first mum,jadi tak de pengalaman lagi 🙏🏻 lepas kena vaksin 5 bulan haritu terus naik ruam nya 🥺 jadi please Share tips with me yaaa mummy2 smua 🙏🏻 TQ #ruam #muka #5bulan

Ruam d muka kulit baby 🥺
5 Các câu trả lời

1mo trước

Terima kasih sis

mommies boleh cube face cream mama choice baby ank saye pakai so far berkesan sis 😍

anak sis da ok ke.. terbaru sy guna mustela hydra bebe face cream

anak saya pown tgh naik ruam.. sy tgh mencuba sapu minyak kelapa dara

1mo trước

Terima kasih mummy ..🙏🏻 boleh cuba ni nnti ..

Bole guna mustela cream yg cicastela