Air zam² boleh minum ke ?

Hai mummy , saya nak tanya air zam² ni kira air selusuh ke ye ? 37w boleh minum ke air zam² ni .

7 Các câu trả lời

sy xberani minum walaupun mertua ada bg sebotol. ada yg penah pesan pd sy klu belum rasa sakit apa2 jgn minum..minum masa btul2 dh ada bukaan.

5mo trước

Saya penah minum MSA ank first...sy xrsa skit....tp nurse cek cntrction kuat...nurse tnya Ada mnum air ape2 ke....sy ckp mnum air zam2....nurse ckp xbleh...SB dye sma MCM air slsuh