Air Zam Zam

Nak tanya, sekarang saya 36 weeks. Ada effect ke klau minum air zam zam? Ada apa2 benefit or mudarat ke?

3 Các câu trả lời

air zamzam ni sama macam minum air mineral je(tp lebih berkat), orang dekat mekkah minum hari2.. tak ada apa2 mudarat, jd minum la nak minum banyak mana pun..

selalu kalau kalau dh nk hujung2 dekat besalin je kalau minum air zamzam doktor ckp kemungkinan akn jadi contraction kuat

2y trước

saya xde laa ckp kne marah dgn doktor . cuma mase saya besalin anak petama tu sbb contraction tinggi lepastu doktor tanya ade minum air zamzam ke @ air akar fatimah ke sbb bacaan tinggi time tu saya besalin kat hospital islam swasta . jadi doktor tanya laa kot2 saya ade amal minum air zamzam ke . sbb doktor tu ckp die penah dpt pesakit yg amal minum air zamzam bacaan ctg tinggi

takde mudarat pape