Air Zam Zam 40 Weeks

Kalau dah 40 weeks masih takda tanda2 bersalin lagi..boleh ke sy minum air zam zam? Ada kesan ke camne? Bole share pengalaman tak?

20 Các câu trả lời

sya ingat lg masa tu sya 40minggu 2hari tu malm tu sya minum air zam zam pukl 1pg terus rasa skit hilang yg kuat tu trus g hospital pkl 8pg selamat sya bersalin ..cuba la minun sis tapi jgn byk ya minum sikit je...

2y trước

Air yang paling banyak mineral didunia.. Orang Muslim selalu Amal kan..

sya pn 40w 1 hari....tk bersalin lgi...baby msih tknk kluar juga😅😅...wlaupn sya dh tiap ptg brjln² dkt taman

2y trước

sma la sis 40week/1 still tak nak keluar

blh je minum sis..sy dlu bslin anak ptama,masa sakit contraction sy mnum air zam zam..bwk masuk dlm labour room. Alhamdulillah,cepat je bukaan jalan..

Sya 40w due date hari ni terus masuk wad sbb da ada countaraction start sakit jam 7am tapi jalan bukaan baru 2cm

sy mnum air yasin n sapu air yassin kt prt...alhamdulillah,5mnit lps tu sy skit prt n cek jln dh 6cm...sy bslin awal 16 ari dr due...

saya due hari ni...xde tanda ape2 lg..semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin...

3y trước

Sy lg 2 hr smp due...tp belum ada tanda2 lg...2 anak sblm ni lahir awal dr due...MMG risau sgt memikirkan bila baby nk keluar...tambahan pula saya ada masalah hb low...

Boleh amalkan air zam zam dan makan kurma sis. In shaa allah, saya amalkan 2 benda tu ja dah selamat bersalin 39 weeks 5 days

Sy dha 40w 2 hari...Blum ada apa ² tanda lgi..suruh pegi hospital.tuk cek sy x pegi tidak apa² kha jua tuh ya

Saya sekarang 40 week 1 hari tapi tkde tanda nak bersalin. Dh 2 hari minum air zam2 tapi takda tanda jugak..

Saya aritu 10hb bru je bsalin.. Masa 38 mnggu, sbelum tu masuk belon dan drip.. 10 jam jg dlm Labour room..