Gerak kandungan slow

Hai mummy.. Cam mna nak kira ye baby mlm aktiv sangat tapi siang x aktiv pun. Dalam msa 2jam sy akan goyang bg dia gerak tp slow mcam rsa geli je. Slalu kick kuat smpi terjojol perut. Ni slow je mcm cuit xcuit tu kira 1gerakan jugak ke.. Rsau sgt sbb dah 38minggu

1 Trả lời

Mmg baby akn lebih aktif masa mlm sis n kalau akhir2 pregnancy tu ruang rahim dah sempit utk baby brgerak bnyk sgt..tp apa pun pastikan baby ada gerakan sekurang kurangya 6 gerakan dalam tempoh 2 jam..kalau kurang drpd tu sis kena consult dgn hospital ya

2y trước

Okay.. 😉☺️