babybump

Hai momy...saya kira2 sy baru 10w...tapi perut nmpak dah la...ramai tegur...xkan lebih 10w kot???kalu scan bole tau usia kandungan x?momy smua brapa week nmpak baby bump? My firstbaby??...xda pengalaman...

1 Trả lời

Sy ada pun sbb lemak perut tebal dari dulu. Tapi badan tak berisi. Cuma perut berlapis. Kadang2 awal2 preggy perut nampak besar sbb angin banyak.

5y trước

Oo awk berisi ehh. Alah takpe. Dah nampak sikit perut kira okay laa tu. Sy bila ada perut pun kadang2 still risau baby okay ke tak dkt dalam. Sbb yelah lemak je lebih ni 😅