sakit perut/angin bnyak ketika hamil..

hai..assalammualaikum momy2 to be..sye baru mengandung ank pertama.usia kandungan skrang 10w..nk tanye momy semua knapa saya asik sakit perut je??..perut rasa mcm x selesa..bila pergi check up doktor ckp bnyak angin..tpi x kn la setiap hari??.. harap2 momy semua dpt mmbantu..

1 Trả lời

Normal sis. Mmg mcm tu first trimester.. Kdg x selesa sampai mcm nak menangis pn ada. Sabar je, in sya allah bila kndgn dh semakin membesar hilang lh rs x selesa tu 😊

5y trước

Tq ye..