7 weeks 6 days

Hai momy2 nk tye usia kandungan sya msuk 7 weeks 6 days ...sya mmpunyai alahan bau2bauan dan ada morning sickness ...tp mseh mmpu mkn dn minum ...cuma persoalan sya ..dlm tempoh ni payudara mmg tidak akn sakit sgt ke ? Sbb skrg saya rsa perut lagi kecil ,dan sya tidak mmpunyai mslh pening kepala kdg2 risau jugak ..sya ibu muda pengalaman mengandung ank frist ni

1 Trả lời

Ye. Payudara da x sakit mcm mula2 dlu. Pening2 tu normal. Klu x ada alhamdulillah. Semoga ibu dan baby sihat sampai lahir nnti ye.