24 weeks 3 days

baby kuat tendang kndungan brpa weeks yer ? sbb skrg sya pnya bru msuk 24 weeks kdng rsa mcm ada kdng mcm tkda plak 😅 sbb ni first pregnant sya 😂

2 Các câu trả lời

Trimester kedua gerakan baby tak menentu sis. Mostly kandungan 28 weeks baru banyak dan kk akan advice untuk kira gerakan baby start minggu tu. Tapi kalau teringin nak rasa baby gerak boleh cuba baring miring kiri. 😄

2y trước

oh , thnkyou sdh komen . sbb first pregnant hehe 😅

Biasanya towards 30 weeks tendangan baby akan lagi kuat, and juga ikut badan masing2. Bukan semua ibu same experience and enjoy your pregnancy journey❤️