gatal2

hai momy semua ,saya nk tanya ada tak kt sini yg badan naik biji2 merah kt tangan dan perut ,saya skrg ni tgh alami banyak sangad biji2 merah tuu kt perut sampai berparut , sebelum ni saya mmg skin sensitif ,tapi kt perut jarang laa nk naik tapi skrg ni koi menjadi tang situu saya asyik garu dan kopek2 jaa biji2 tuu .. tapi g klinik doktor pon terkejut dgn perut saya tuu , lpastuu dy bgi cream sapu jaa kalau ada gatal lagi. boleh tak ibu share lotion cream ke apa yg boleh hlgkan parut2 hitam tuu saya malu laa setiap kli checkup mesti nurse akn tanya padahal mereka dh tahu ,dan saya risau depa geli dgn saya . ok tq saya babyfirst 28weeks..

2 Các câu trả lời

Saya pernah naik bintik merah merah macam tu, saya spray katil bantal, langsir dekat bilik dengan dettol. Lepastu takde dah gatal gatal. Kalau parut tu biasa saya pakai bio oil je sis. Dekat perut hari hari hasben sapu losyen nivea

Samala...Saya hari2 mop lantai,anginkan cadar Tak bagi berhabuk.saya pun allergic tapi sejak pregnant Makin menjadi termasuk Tang perut.sampai berparut.saya pakai minyak argan dgn vaseline.baru kurang.depend pada kulit memasing kot.