Perut gatal2 naik biji2 merah

Hai mommies, nak tanya siapa ada macam saya sekarang? Perut gatal2 naik biji2 gatal and merah2 dekat bawah perut ni. Gatal sangat. Nak garu memang tak boleh kan. Ada tak tips untuk hilangkan? Gatal sangat2 taktahan🥲 saya dah 37weeks

2 Các câu trả lời

saya pun sama. naik ruam merah dkt bawah breast. pakai sabun Tanamerah & aloe vera kurang sikit rasa gatal tu

Saya sapu dengan Aloevera. Kurang sikit gatal tu. Lepas tu mandi air suam