makanan utk ibu hamil

hai momy saya nk tanya makanan ap yg sesuai utk dimakan waktu malam selain nasi ,sbb berat badan saya naik sebulan dlm 3.5kg setiap kli checkup nurse asyik tegur jaa berat naik banyak sangad ,saya masalah kesihatan semua dh ok . bp pon dh bt sebelum ni pon dh ok , 22 /9 ni saya kena minum air gula kli kedua minta2 taksangkut kencing manis , sbb saya suka mkn coklat2 ais krim sebelum ni penah minum airgula tapi muntah balik ,tapi saya tkgtaw pon nurse tapa kaa ?skrg ni saya selalu mkn maggie bahaya tak kt baby .. kdg2 mkn ubt time nk tido jadi lapaq balik jdi pedih perut saya pon mkn jgk laa nasi or maggie ..

1 Trả lời

Cuba kalau nk try mknn di bawah https://my.theasianparent.com/makanan-sunnah-untuk-ibu-mengandung/?utm_source=search&utm_medium=app Jgn makan maggie n jgn hide pape dr doctor and nurse.. takut bahaya kat anak je sis