Berat Turun

hai Mommys ... nak tanya, Ada x mommys yg berat turun semasa Hamil? Ada effect ke utk berat turun semasa week 16?

2 Các câu trả lời

Berat sy mmg turun trimester prtama..dari 70 ke 65kg hjung trimester kdua baru perlahan2naik, effect tu mgg x ada, cuma nurse marah..😂

5y trước

sama laaa .... tp sekarang sy dh masuk 2nd trimester berat masih xnaik .... nurse ja byk takutkan nnti tumbesaran baby xbaik ... doctor yg scan kata baby ok ja membesar dgn minggu yg betul

Xpenah pulak turun sis.. Makin naik je.. 😆, denyutan jantung baby ok x sis?

5y trước

Selagi doktor kate ok, baby sihat.. Ok tu sis