Berat anak xnaik

Hye mommys blh share x mcmmne nk naikkan berat bdan ank ? Ank sy dh 8m berat 6.5 je😌 #firstmom #SeriusTanya

5 Các câu trả lời

Anak saya pon sama dh nk masuk 8bulan , berat still 5.8 tk naik . Dh macam macam saya bgi yg lemak ii . Makan semua okey tpi badan still berat tk naik . Mungkin ikut mak ayah kot . Sebb saya ngn suami pon kecik je org nye 😂

2mo trước

Haa sama la mgkin ikut mamapapa dy kot tbuh kecik , dh mcm jgk sy bg mkan xnaik jgk bratnye😅

berat bdan ank sis mcm anak sya jgak ..tapi yg sya perasan anak sya bila pas mkan dia akan berak .mgkin tulaa kot berat dia naik sikit😓 .

2mo trước

2.58kg je☺️

Sama dengan anak sya sis. Saya pun nak tahu apa cara lagi naikkan berat badan baby. Sekarang dah 7 bulan lebih tak sampai 6kg lagi.

2mo trước

Susu fm jgk ke sis ?

Jadual tidur anak okay tak?

2mo trước

Ok jee tpi tulaa mkn byk pun still xnaik🤣

ank mkn ok x..

2mo trước

Bmi dy sikit lg nk turun kuningg😌 dh try smua mknan cheese tahla ikut papa dy kot jenis bdn kecik😂