keluar darah lepas period

Hai mommy..nak tanya normal atau bahaya kalau lepas habis period..selang 5 hari..keluar darah lagi?

1 Trả lời

Mungkin ada drh period yg sblm ni tidak.habis kluar..mungkin sbb tu kut dia kluar balik... Emm.. sis nye cycle period slalu period berapa lm?? Jika within dlm 15hri tu ada drh period means ia normal..jika.jd.selepas 16hri tu..means drh penykit kena chck jmpe pakar sakit puan..sbb dlm.islam kan kita nya drh period pling lm 15hri...selepas 15 hri dh kira dh penyakit..