Ingin kan kepastian

hai mommy semua saya nak tanya saya baru habis priod 2 hari lepas,tapi bila nak bersama suami ada keluar darah,Adakah itu darah period?

4 Các câu trả lời

Warna apa , kalau warna coklat atau warna macam darah period , sisa period lah tu . Atau kalau warna merah fresh blood takut bleeding sebab bersama tu

5y trước

t.kasih sis atas maklumat.

sisa drh period sis.. prnh 6 hari da abis period tp bila brsma suami drh coklat² kluar blk.. klu sis tk rasa skt mmg sisa period la tuh.. klu skt better g klnk

5y trước

Tapi saya rasa sakit lepas darah tu keluar

Sisa period tu. Yang tak habis keluar. Normal macam tu

Kena tgk warna darah tue sis