cucuk

Hai mommy...dlu masa sy pantang kt umh mak sy anak sy cucuk sebulan kt klinik berdekatan umh mak sy...skrg sy dh hbis pntg n ikut suami n klinik sana suruh sy cucuk anak utk 2 bulan (26hb) di klinik berdekatan umh suami sy....sy nk tnye klu mcm ni sy kene lapor dulu kt klinik bru (sblm 26hb) ke dtg je masa tarikh 26 hb tu?

7 Các câu trả lời

Nk lebih mudah n xbyk kali kerja...call je kk dkt tmpt bru ni tanya mcm mana😊