Vaksin

Salam sy nk tnye, cucuk vaksin untuk baby 1bulan perlu ke? Klu perlu.. Klinik kerajaan akan cucuk or sy kne g klinik lain utk Minta cucuk vaksin..

2 Các câu trả lời

Awak anti vaksin ke? Kalau awak anti vaksin awak kena inform mereka. Kalau tak, baby mmg ada appoitment setiap bulan.. cuba awak te gok balik buku kesihatan anak awak.. semasa appointment dia nanti,a2ak pergi ke klinik and dorang akan cucuk.kalau awak tak pasti awak boleh call tanya mereka.

Xde buku pink ke?