Assalamualaikum

Hai mommy...BBY saya dah 4 bulan..tapi still berbedung semasa nak tidur siang...malam x bedung ..siang kalau x bedung tidur skjp shja dan tgn nya asik nak ambik puting dimulut LPs tu marah Sbb puting xlekat dimulut..hehe..BBY mommy ad yg berbedung Smpai 4 bulan ke?lpas tu BBY tidur mengiring.. #firstmom ?#firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

saya bedung anak saya nak dekat 5 bulan sbb dia ada moro reflex yang sangat lama

2y trước

ouhh yeke..selepas tu dah x berbedung ye.. normal ke kalau bedung banyak bulan..