Bedung waktu siang

Hi nak tanya. Anak saya dah 2 bulan tapi still nak tidur berbedung. Kalau xbedung tak boleh tidur asyik tkejut je. Okay ke kalau asyik dbedung je? Sbb die pon tidur almost seharian.

4 Các câu trả lời

Anak sy 2bulan jgk..kalau dia xtido, sy xbedung dia.. tapi kalau dia start da mamai2 tu kena bedung.kalau x, kejap2 dia bgn..mcm xpuas tido..mcm baby awk kerap tidur kan, ,xpe bedungkn dia..makesure baby xpns je kalau nk bedung lama..

Bestnye anak bedung pastu tido lama.. anak sy bedung sekejap je… pastu menggelupur x selesa… huhu skang dia tgh fasa ada kembong perut.. aduhai

Bedung mmg smpai 3 bulan sis, tp ada je yg cerai awal atau lmbat

okay je. my son pun mcm tu. masuk 4 bulan baru slowly buka bedung

10mo trước

So kalau siang pon mmg asyk dbedung laa kn ? Just pastikn die xpanas la kn. Sy tkt laa sbb ad yg cakap nnti anak xblh explore la ape