baby in my belly kecik???

hai mommy..baby sy dah 28 minggu@7month dc kate dia kecik tp still dlm range..korg pun ad same ke??? mkn@minum ap bg baby tumbesaran tambah??tq mummy

15 Các câu trả lời

Anak sy no3 pon masa follow up doc kata kecik. Tapi masih dlm range normal. Smpai nk bersalin pon doc scan kata kcik. Lahir kluar berat normal 2.8kg. Membesar pon normal. 8bulan da boleh jalan. Cuma tinggi dgn ukuran kpala dia borderline. Nurse ckp maybe jnis yg petite. Asal sihat sudah...alhamdulillah

Sy pom kk ckp baby kecik je.. Tpi g details scan klinik swasta alhamdulillah ukur smua organ baby normal je.. Xde mslh kecik besar.. Just doc ckp baby buncit kuat mkn.. 😃

5y trước

Tq mummy

Samalah doc scan kecik tp kalau tgk growth tumbesaran dia ada nampak meningkat then shud be ok. No need to worry ye 🤗

saya hritu pun sma.. masa 7bln scan doct kata babamy kcik.. saya mnum susu anmum je.. n scan smule 38 week baby dah 3391g..

4y trước

Susu anmum boleh besar ka baby dlm prut ?

Makan makanan berkhasiat je. Ubat yg dokter bg tu abiskan👍makan kerap tp sedikit. Minom air suam byk

5y trước

Tqqq

Suka klau bby kecik asal ikut aliran , sehat n smpurna ..sbb nak elak kne jahit n koyak 😅

5y trước

Anak sy semua kecik 2.65 ja,yg ketiga pun doc ckp kecik yg bestnya bersalin tkda koyak senang nk gerak

Brapa gram? Sy pun 28minggu baru scan ptg td. Dr ckp 1kg tp normal je size tu

5y trước

Lebih kurang kot kita dc xckp hari tu brp kg scan kerajaan dc ckp kecik je..tq mummy

Ye ke mcmtu pulak. Sy lak bby besar cket dr usia kndungan..dlm smnggu cmtu..

5y trước

Aah huhu kecik sikit

minum susu ibu mengandung..kalau x selera boleh susu fresh milk.

5y trước

Tqqq

Baby sy pun kecik,tp doc ckp sihat..cuma masih brech lg