inject kacing gigi

Hai mommy2,nk tya ni.. Kalau inject kacing gigi, mmg sakit 1badan ke.. Ya Allah bisa nya badan sy ni, sakit sgt2..

37 Các câu trả lời

depend pada individu kot sis. Sb sy dh settle enjit keli ke2 alhamdullilah xada apa2 lenguh2 xada sakit pulak tiada..

Alamak, sy baru je kena tadi. Skrg baru start rasa lenguh2 tgn je ni. Harap2 takdelah sampai 1 badan 😅

Ccuk time ank first mmg sakit..smpai xleh angkat tgn..ccuk utk ank no 2 ni alhamdulillah ok..xtaula npe

Sy baru lepas kena cucuk kancing gigi harini. Memang sakit. Tapi sekejap je lepastu hilang rasa lenguh tu..

5y trước

Sama la saya kena hari ni jgak, masa cucuk tu sakit sngt, lpas tu tak rasa apa dah, mgkin esok kot baru rasa lenguh-2 tu .

Dulu saya lps cucuk tu terus Rasa nk demam.. Kuat rasanya cucuk ni.. ikut pada kekuatan bdn...

saya kalau kena inject kesan dia cuma lenguh dkat tgan yg kena cucuk tu...2 3 hari juga bru baik...

Sy inject hari tu tgn belah kiri, 3 hari terasa sakit2 dia.. Esok kena inject lg skali.. Adoi..

saya hanya lenguh2 tangan yg kene suntik je..alhamdullilahsemua ok...antibodi berlainan kan...

Tgk org.. Mcm sy rasa lenguh2 kat tgn je.. Tpi tips dia lepas inject jgn usik2 tmpat inject tu

sy inject belah kiri..lenguh2 tgn je dkt 3 ari 😂 next injectio 3/10 ni plak ☺️

5y trước

sy 1st injection 20 weeks..2nd injection 28 weeks☺️