gdm

hai mommy2.. sye nk tanya pengalaman.. spe yg ade masalah gdm ? mmng 38weeks kene bersalin jugak ke ? n nk tanya.. induce tu mcm mne ? ubat masok melalui ape ? sye dh 37weeks.. n ade masalah gdm.. mntx kongsi pengalaman ye..

2 Các câu trả lời

Sya gdm on diet skrg dah 35w..doktor ckp paling lewat pun minggu ke 37 or 38 kena induce..plus ada darah tinggi sekali😅..induce tu masuk ubat kot bawah..kira paksa bsalin lah ni

Gdm on med ke? Selalunya yg gdm on insulin/ubat akan bersalin 38w..induce pakai ubat..masuk dari bawah..sy gdm on diet..induced on 40w