pregnent ank ke3 bru 5week

hai mommy2 here sy new b,nk tny pndapat..sy lewt period 4days cmtu,check upt positve.ajk husbdn g klink untk kpstian mmg sah pregnent..husbnd oky coz mmg die xkesh.xp ank sy yg slung bru 4years yg second 2years n now sy pregnent lg.rse cm kecik sgt lg ank sy..nk bg thu fmly smue cm mrh coz ank kecik lg.hri2 sy sedih. ap ptut sy buat yea..

23 Các câu trả lời

Okey la tu sis sbb yg kedua tu pon dah 2 tahun kan. Kalo 5 bulan ke, risau la jugak. Tapi still kena trima sbb bnda dah jadi kan. InsyaAllah ada rezeki utk baby nanti.

Jarak tu dah ok, yg sulung 4tahun tu mesti dah pandai banyak kan.takpe, dah rezeki.anak masih kecil mmg penat, yg pntg husband ok & pndi membantu dah cukup.

Mak saya selalu pesan "selagi boleh beranak, beranak je. Jangan buang masa. Rezeki jangan di tolak. Anak pun pembawa rezeki jugak" btw, tahniah sis.

Just ignore.. Bkn dorng yg tnggng kos n the all .. Lenlh klu drng yg tnggng segala perblnjaan n penjagaan .. Yg penting husband n sis ok ..

Anak pun rezki jugak❤ Jangn tolak, trma dngn hati yg ikhlas❤ InshaAllah Di masa kan dtng Awk jgak yg senng nnti

tq pd u all...lega skit dgr af tempt nk luah n smue jwpn sis dpt posive....insyallah akn jfw anugerah allaj lek lok

almhdulilah tq pd u awak smue...beri smgt yg xptus2 pd sy....xsia2 asenye install group nie .u alls smue sgt mmbtu sy..

Rezeki awak senang lekat saya tunggu da 11tahun baru ni saya pregnant 24weeks syukur awak x perlu menunggu .....😊

Xde la dekat sgt yg bongsu da 2 years.. kalo yg bongsu baru 6 months tu logic kene marah

Okey je tuh jaraknye .lagipun senang pantang sebelum anak mula sek rendah 😁