pregnent ank ke3 bru 5week

hai mommy2 here sy new b,nk tny pndapat..sy lewt period 4days cmtu,check upt positve.ajk husbdn g klink untk kpstian mmg sah pregnent..husbnd oky coz mmg die xkesh.xp ank sy yg slung bru 4years yg second 2years n now sy pregnent lg.rse cm kecik sgt lg ank sy..nk bg thu fmly smue cm mrh coz ank kecik lg.hri2 sy sedih. ap ptut sy buat yea..

23 Các câu trả lời

Rezeki, jgn fkir sgt mommy.. Sy alhamdulillah anak 3,semua czer jarak semua 2 3 tahun.. Tu pun mmg org kata, anak kecik dh pregnant...yg mengata pula anak ramai kita sikit pun xsoal. Tp sygnya ramai org kita still negative cmni.. Habih klo dah pregnant takkan nk gugurkan@buang(ayt ni sy selalu bidas kt org mulut puaka xkisah family or not) mcm mna rezeki nak masuk mencurah curah kalau takdir Allah pun dpertikaikan.. 😪

tak payah sedih.... org lain nak daoat sorg pun susah... 4 dgn 2 tahun.. xde la kecik sgt.. sy dulu baby 4bln dh prgnat lagi😌... biarla org kata apa pun... kena ingat satu... itu semua rezeki... itu pemberian yg amat berharga...riuh rendah la umah bila ramai kanak-kanak ribena adalah satu moments yg indah yg bukan semua org dapat😊

Lantakkan je dorg tu..awk rasa awk yakin boleh jaga, InsyaAllah, skang ni, this is your family, awk dgn suami yg kena tentukan hal kuarga, bkn org lain..nak puaskan ati org mmg susah..kalau awk rasa anak awk kecik lg, awk cuba redha, ank awk nanti ada kawan, dia tak main sorg2..+ve je k.. InsyaAllah 😊

Jangan sedih sis... Tu kan rezeki allah sis kena lah gembira atas apa yang diberi 🤗 kakak saya ada anak 2 pun sama umur dengan anak² sis pun cadang nak tambah lagi mak saya ada juga marah ckp manja kan dulu anak2 tapi klau rezeki ibu bapa kenalah terima kan? Hehe

Sokay mummy. Be strong 💪🏻 Allah bg rezeki anak lagi inshaAllah u can do it ✌🏻 takpe abaikan kata2 mereka. Yg penting kita kena kuat dn terima rezeki allah bagi 😃 sy doakan mummy dan family dipermudahkan segala urusan 😘

Sila pekakkan telinga mummy okayh??? Allah nk bg tak kn kite nk tolak kn??? Anak kn pembawa rezeki...kalau dyeorg nk mara2 ke ape ke..amek cotton bud sumbat dlm telinga..biase lh mulut org..tak boleh nk tutup..just keep positif yaa mummy 💞

Sy pn jarak 2tahun sorang sis..skrg sy prgnant no4..tahun 2018 sy prgnant no3 meninggal dlm perut masa 31week 3hari..ikutkan tahun tu dua tahun sorg..jrak tu dh ok sis..biar la org nak kata apa..ingat satu je tu semua rezeki dari Allah..

Sy ngandung ank no 2 ank sulung lom 2 tahun sis..ank no 3 ank yg no 2 blm stahun lg..klu ikut ckp org mmg sakit ht..so biarkan jelah..yg pnting suami awk x kisah..biarlah mulut org payah nak ditutup apelg klu melibatkan kuarga suami..

Npe awk sedih???org prgnant hepi tauuuuu.....bia je mulut org nk kata...dlu sy kena jgk mcm ni sbb ank rapat2...mybe sbb sy pon jnis mnjawab..sy jwb mmg sy nk ank rapat2 mcm ni ..sng jaga .skali bsr semua...skrg org xkata apa dah...

Jangan sedih sis. Rezeki tu Allah swt nak bagi. Tak boleh menidakkan takdir. Biarkan cakap orang sebab yang lahir sis. Sis patut bersyukur sebab sis masih boleh mengandung. Lps ni kalau sis xnk mengandung boleh buat perancang.