pregnent ank ke3 bru 5week

hai mommy2 here sy new b,nk tny pndapat..sy lewt period 4days cmtu,check upt positve.ajk husbdn g klink untk kpstian mmg sah pregnent..husbnd oky coz mmg die xkesh.xp ank sy yg slung bru 4years yg second 2years n now sy pregnent lg.rse cm kecik sgt lg ank sy..nk bg thu fmly smue cm mrh coz ank kecik lg.hri2 sy sedih. ap ptut sy buat yea..

23 Các câu trả lời

Boleh dh tu ..nnti adik kluar dia dh nk msuk 3 t 😁

5y trước

Biarkn .rzeki ank tu ada ..mlut org mne leh ttup 🤣 jelez lettuw ..ika pon ank smua nk msuk 3 tahun dpt adik 😁

Jgn sedih sis, rezeki Allah ..

Rilek je. Ok je Pon.