Bila perlu jumpa pakar o&g ?

Hai mommy2 semua yang ada pengalaman dalam ni, saya nak tahu bila ye prlu jumpa pakar o&g untuk tentukan bersalin normal ataupun czer ? Ada yang kata masa 36w dah jumpa pakar o&g . Saya sekarang dah 38w tapi tkde jumpa pakar o&g jadi apa maksud ye ? Ataupun belum tiba masa lagi ? Saya seorang yang baru kali pertama jadi mommy jadi nak tahu dari yang ada pengalaman dalam ni terima kasihh 🥰#seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

26 Các câu trả lời

o&g refer hanya yg ada isu or previous pregnancy..kalau fisrt pregnancy tunggu masa bersalin je rasanya🥰

kalau masa pregnant takde apa apa problem, tak perlu rasanya. tunggu masa nak bersalin je.

Kalau takde masalah, dr tak akan refer awak dkt o&g. Jadi tenang2 saja tunggu due

kalau kandungan tak ada masalah rasanya tak perlu jumpa pakar o&g.....

sye awal2 dh jmpe o&g.. tebal dh buku pink nye..dh jdi belacan

2y trước

sebab apa ye puan

sy kena pi o&g Sebb BP tinggi 37w