Please share tips

Hai mommy2 semua. Nak tanya,, apa lagi ubat lain or benda lain utk kita ubat luka czer lepas bersalin?? Selain dari pati ikan haruan or so on lahh. Ada tak benda lain??? N kalau mengandung jarak dlm setahun lagi boleh ke??? Tanya je ?

1 Trả lời

vit c pn blh bantu smbuhkn luka dgn cpt sis..biasanye nurse n doc nasihatkn lpas 2thun br prgnnt smula sbb tkut luka dlman x btul2 recover lg..sepupu husband prnah luka czer dia bdrah blk msa prgnnt ank 2nd..pdahal jrak 2thun lbih dgn ank 1st

5y trước

sy pn x sure brand apa yg ok..blh try tnya kt farmasi sbb sy msa dlm pantang bnyk mkn oren Sunkist tu..doc ckp tu sumber vit c yg pling baik skaligus utk elak sembelit 😅😅