makan ikan harua

Assalamualaikum nak tanya kalau bersalin secara czer dah masuk hari ke 20.boleh tak makan ikan haruan.

3 Các câu trả lời

JANGAN MAKAN....! Ni bukan pengalaman saya, tapi kawan sy.. Kawan saya czer makan ikan haruan masa pantang anak pertama sbb dgr ckp dek org tua², kulit dia melekat dgn rahim.. Kali ke 2 preggy czer tempat sama jugak, nk sembuh tu amek masa lama sgt.. 1 tahun lebih, dia sampai bleeding teruk hampir kena buang rahim... Now dia teringin nak mengandung lagi tapi dia takut..dia fobia.. Kesian dia..

klau x silap sy czer x blh mkn haruan klau normal blh.. awak amalkan mkn oren sunkist je tiap hari mkn byk bnda yg kaya vit c utk penyembuhan luka

Doc pesan jgn makan haruan… nanti kalau czer next time nak jahit susah. Perut merekah… 😅