Baby bump over size

Hai mommy2 ade x y bb bump besar mcm kite,pdahal baru 7 weeks preggy? Segan kadag2 orag tanye dh brape bulan ?... first scan nmpak 2 kantung jelas sgat2 tp scan lg skali dekat klinik lain nmpak 1 kantug n 1 kantug lg x jelas..

Baby bump over size
80 Các câu trả lời

saya pun 7 weeks tapi da rasa mcm ada pergerakan.. awak da boleh rasa ke?.. 7w.. da rasa ke pergerakan?.. konfius i

5y trước

ooo tq for info

Wahhh twins ke sis? Sy dh 8 bln pun perut mcm 5 bulan. Hehe. Alhamdulillah senang nk gerak n buat kerja 😍

saya pun sama tapi scan masa tu belum nampak apa2 .tapi misi cakap saya kembung perut 😂😂😂

Sama dengan saya tapi sekarang dah 30 minggu besar dari yg sepatutnya perut saya nurse pun cakap.

Klu kembar. Mmg la besar sis.. Tahniah... Nk jgk merasa kembar. Tapi blum ada rezeki lg..

Twin Kan Ni..besar tu.. alhamdulilah sy Ni 7 bulan baru jelas nampk heheheheh...take care tau

Thniah sis... Sy dah 24week tp org akeliling ckp baby bump kcil... Sy pun xda tau lha hahaha

Biar orng nk ckp apa .. sy 14week perot cm 5 6 bulan .. padhal bru mask 4 bulan hihihi

Klu badan jenis berisi..mmg cepat nnpk perut.sya 3bulan mc slim.org x perasan pn preg

7 week @ 7 month ni 😅😅😅 Klau twins pun tak kan 7 week dah besar sgt 😱😱