Baby bump over size

Hai mommy2 ade x y bb bump besar mcm kite,pdahal baru 7 weeks preggy? Segan kadag2 orag tanye dh brape bulan ?... first scan nmpak 2 kantung jelas sgat2 tp scan lg skali dekat klinik lain nmpak 1 kantug n 1 kantug lg x jelas..

Baby bump over size
80 Các câu trả lời

sama mcm sy..dah mcm 5 bulan pregnant..padahal bru 7 weeks.. sbb ank sulong ceaser

Haha mcm 7month je. Sy ni dulu 8 bulan baru lah nmpak mcm pregnant sikit😂

Sama sis..org tanya dah sarat ni bila due..sedangkan baru 7 bulan😂😂

Wahhh besarnya mesti twin punya laa hihi..sy 7w mcm xmngandung je perut hahaha..

4y trước

Sama sis. Kdg I pon confius buncit lemak ke atau baby bump. Hehe

Saya pun bru 11week tp perut dh npk... Kdang2 segan gak bila org tnye

Saya pun mcm tu baru 7 weeks tapi perut dh naik mcm dh 4 bulan mcm tu

Sy 14week msih kecil hahahaa kadang2 org tnya jgk btl ke pregnant

sy 12week tak nampak lg...masa ank sulung cpt nmpak😁

4y trước

sy 24hb.. tak jauh la beza kita

Hmm ntahlah sis. Pening sy pikir kenapa tak jumpa jawapan dia.

Saya 6bulan bru org tegur nmpak skit..mybe sbb ank first..😆