2 Kantung

Sy bru buat check up 9 weeks semalam. Masa scan nmpak dua kantung, satu ad baby dan satu lg x jelas ad baby or tak. Ad ke momies yg pernah ad pglaman ni?

1 Trả lời

Sy twin jgk tp satu xjd...ms scan 8w xnpk..sy bleeding dan pg hospital besar bru th pregnant twin tp satu xjd..ms tu 12w..skrg 24w..klinik yg check still lg xjmp kantung satu lg..bila scan hnya fokus pd bby..sy sarankan scan diklinik yg blainan dgn kepakaran doktor yg lbh baik..