Contraction 37weeks

Hai mommy yang berpengalaman. Boleh tak share dengan saya macam mana contraction 37weeks? Sebab sekarang saya konfius sama ada saya contraction ataupun bukan. Sekarang ni rasa macam senggugut period tu dri perut sampai ke kaki terasa sakit dia lepastu pinggang saya pun terasa sakit dan perut kadang menegang lepastu baby pun lambat gerak tak macam selalu. Macam mana tu ya? Boleh share pengalaman. Saya firstime mommy jadi takberapa pandai sangat. Maaf yaaaa

17 Các câu trả lời

maybe false contraction..hari tu sy pn bersalin 37 mggu..rsa mcm something tolak dkt bwah dan perut asyik mengeras stiap jam..jalan pn mcm penguin da😅 moga dmudahkn mummy..take care