Contraction tu macam mana?

Saya first time mom. Currently 37weeks. Nak tanya ada tak senior mummy dalam ni boleh share rasa contraction tu macam mana? Saya minggu lepas rasa baby mengeras setempat, pergi check belum ada bukaan lagi. Minggu ni, kerap sakit pinggang yg sakit gilaaa lpstu kejap2 ada mcm rasa menarik kt punggung lepastu hilang. Tu ape dia tu ya pening aaaa 🤧#firstmom #ingintahu

1 Trả lời

contraction tu rasa mcm senggugut teruk.. makin lama makin sakit