Contraction

Saya sekarang 36w2d, orang cakap contraction tu rasa macam senggugut tapi saya tak pernah rasa senggugut. Sejak masuk 36w ni saya dok rasa sakit dekat kemaluan dan sakit pinggang. Sakit kemaluan tu saya faham sebelum ni sebab baby dah masuk laluan tapi sakit kemaluan kalini macam lain sikit kdg tu masa baring mengiring pun sakit dalam 5 minit macamtu lepastu hilang. So contraction ke tu?

1 Trả lời

Contraction ni kerap dlm tempoh masa yg sama berterusan. Sakit dari pinggang ke abdomen mengeras.