twins

Hai mommy smua.. sya skrg tgh bingung la . ?.. gni cetanya, sya scan d hsptl krjaan then ddapati i got twins.. so bbrpa bulan lps tu sya d sahkn mgndung kn kmbr xseiras (2 kantung).. so agk sedih skit la sbb kta rsa nk jg seiras sbb best tgo ank2 sma muka kn.. kcewa skit la, tpi sya reda yg pnting baby sihat.. tdy ptg sya bt kptsan scan d swasta, sbb nk tgo jntina drg.. tkt nty klau prt dah tmbh bsr pla xlarat jln, sdgkn skrg ne pn dah rsa sarat sgt ne.. hasilnya mgejutkn n buat sya happy sgt, doc kata kembar seiras.. sma muka n i got twins boy.. syukur alhmdulillah tq allah krna mberi hambamu in mrasakn pglman yg bgtu indah skli.. tpi dsni kbingungan sya.. dmna prlu sya prcya ya?? Hsptal krjaan ka swasta?? Sbb pndpt drg brbeza la plak.. ??

32 Các câu trả lời

ank kwan sy pn twins..sorg ikut muke mak sorg ikut muke bpak...lg besttt...ape2 pn thniah dpt twins..smoga allah prmudahkan segalanya..

5y trước

Tq sis doanya.. smga allh mprmudahknnya..