twins

Hai mommy smua.. sya skrg tgh bingung la . ?.. gni cetanya, sya scan d hsptl krjaan then ddapati i got twins.. so bbrpa bulan lps tu sya d sahkn mgndung kn kmbr xseiras (2 kantung).. so agk sedih skit la sbb kta rsa nk jg seiras sbb best tgo ank2 sma muka kn.. kcewa skit la, tpi sya reda yg pnting baby sihat.. tdy ptg sya bt kptsan scan d swasta, sbb nk tgo jntina drg.. tkt nty klau prt dah tmbh bsr pla xlarat jln, sdgkn skrg ne pn dah rsa sarat sgt ne.. hasilnya mgejutkn n buat sya happy sgt, doc kata kembar seiras.. sma muka n i got twins boy.. syukur alhmdulillah tq allah krna mberi hambamu in mrasakn pglman yg bgtu indah skli.. tpi dsni kbingungan sya.. dmna prlu sya prcya ya?? Hsptal krjaan ka swasta?? Sbb pndpt drg brbeza la plak.. ??

32 Các câu trả lời

Tapi kan anak kawan yang saya jaga twins dari lepas pantang sampai skrg almost 3tahun. Kantung masing masing, tapi seiras 😊

5y trước

Yup betul yang penting sihat. Tapi tuhlah saya faham perasaan bila dah ada twins mestilah kita nak yang serupa kan. Anyways goodluck ya!

Ingatkan bingung sebab kalau kembar lain kantung kena dua jenis cara bersalin.. Rupa-rupanya... 😅

Saya pun kembar juga.. Kami lain kantung tapi muka samaaaa sebijikk hehehehe..

Terima seadanya.. Yg penting dorg twins. Hehe. Seiras ke tak xpe la.. Sedia jer baju spsg. Bestnya!

5y trước

😍😍iya sis.. syukur alhmdulillah.. xlma g nk p bli pkian drg..

Percaya Allah punya aturan..nnt baby keluar tau lah seiras ke idok, apa2 pun syukur.

5y trước

Iya sis.. syukur alhmdulillah..

Sy dua kantong 1 uri.. Doktr ckp kmbr seiras... Skrg bru masuk 32weeks

5y trước

Tahniah juga utk u sis...😊...jd smkin tak sbr😁😁

Tahniah sis.. Tak penting tu sis yg penting sihat janin tu..

5y trước

Tq sis.. ya btl tu..

woww.. tahniah , best ny twins .. takecare!

5y trước

alwys wc ..

Tahniah sis.. jge diri n kndungan baik2🥰

5y trước

Tq tq.. insyallah..

Percaya kerja Allah.. Doa yg baik2.