bby newborn asyik menangis

hai mommy smua. siapa ada pengalaman baby dalam pantang asyik menangis. kalau dh start menangis kadang sejam dua baru stop. sdgkan dh bg susu dh tuka pampers dh sapu ubat smua.. kdg bkk ruqyah pn sama jgk xjadi ape. menangis nya beria sampai kadang mcm nak habis suara. help sape ade pngalaman blh share tipss...tq in advance#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

sma la kita puan😅dh mcm2 cara yg telh sye lakukn.. smua xjdi..