Soalan

Hai mommy semua sape ade pengalaman 38week dah kene besalin sbb GDM Sya skrg dah 32week Ade gdm doc ckp 38week dah kene besalin Hati ni risau nye Xtau nak ckp la Walaupon ni anak yg ke2 ? Doa kan semoga sya dipermudah kan segala urusan ye ?

1 Trả lời

Saya gdm. Tp dibenarkan ikut tarikh due. Sehari sblm due mesti admit. Dhla baby membesar dgn jayanya.. Adoiii la. Doakan utk saya, semoga dipermudahkan melahirkan bayi ni.. Aamiiin. ☺️

4y trước

Moga dipermudah kan segala urusan