Admit wad 39w , gdm on dc

Ary ni 38w2d , masuk 39w lau x besalin lgy dktr suh masuk wad . . Sy gdm on dc , lau boley x nak besalin pksa . . Doa kan sy besalin sblm 39w ye ibu2 , dan sy doa kan juga yg sama mcm sy or tgh tngu ary besalin smoga dprmudah kan urusan besalin nty . . Amiiin #2ndbaby #gdmondc

5 Các câu trả lời

Sy pn dh 38 mnggu 2 hri lom ada tnda lgi.. risau jgk lau kna induced ke ape.. moga kita smua yg tngh tnggu hari nie di permudh kn segalanye.. amiinn..

4y trước

amiiin

alhamdulilLah sy slmt mlahir kan bby boy 6/11 jam 8:44am , berat bby 3.4kg👶

4y trước

normal , sbb besalin sblm tarikh serah diri . . x sempat mrase kene induce , smoga urusn awq2 juga dprmudah kan ye😘

Semoga dipermudahkan urusan sis. Doakan sy juga dh overdue 6 hari.

4y trước

moga dpermudah kan

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

4y trước

smoga dprmudah kan urusn awq💕

Alhamdulillah.. tahniah